Lån penger på dagen

Lån på dagen

Flere tilbyder kan tilby deg lån på dagen. Lån på dagen kan enten innebære at de gir deg tilbudet samme dag, eller også i noen tilfeller, at de betaler ut lånet samme dag.

Betingelser for lån på dagen

Hva kreves så av betingelser for lån på dagen? Om vi tenker på lån på dagen som at vi mottar lånetilbud samme dag, så kan flertallet av tilbydere av forbrukslån tilby dette i dag. Med automatiserte løsninger og søknadsskjema på nett, kjøres de nødvendige sjekker automatisk mens du venter. De kjører til og med kredittsjekk mens du venter. Du får ofte tilbud umiddelbart både på skjerm og i email. Om du er grenseland for å bli tildelt lån, velger noen tilbydere å behandle søknaden manuelt. Da vil du sannsynligvis ikke få svar samme dag.

Det er også noen få långivere som tilbyr utbetaling av lån på dagen. Dette gjelder i hovedsak tilbydere av smålån hvor de ikke krever at du skal sende inn ekstra dokumentasjon for å få lån. Om du da rekker å motta søknaden og signere den elektronisk før siste overføringstidspunkt, så kan du faktisk rekke å få lånet inn på konto samme dag. Om man ikke rekker tidspunktet, er de gjerne på konto neste virkedag. Det er typisk slike smålån som blir utbetalt veldig raskt.

Når trenger vi lån på dagen

Når trenger vi lån på dagen? I noen tilfeller kan det være nyttig. Om vi for eksempel får et godt tilbud på siste PC som er igjen i butikken, eller ønsker å kjøpe en veteranbil på nett som selges til den første som stiller med kontanter, så kan det være at vi går glipp av muligheten om vi ikke kan få utbetalt et lån på dagen.

Lån på dagen kan en være praktisk i noen tilfeller og kan tilbys av en del låntilbydere. Dette gjelder i hovedsak smålån. Større forbrukslån krever ofte at man returnerer dokumentasjon før lånet kan utbetales.

Trenger du et billigere forbrukslån vil denne siden hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *