Søke forbrukslån hos Resurs bank

Å søke forbrukslån hos Resurs Bank

Selv om Resurs Bank har en lang tradisjon i Sverige, er den en relativt ny deltaker i bransjen her i landet. Likevel er det stadig flere som søker om lån og kredittkort hos dem takket være gunstige betingelser og forholdsvis lang nedbetalingsperiode for forbrukslån. Dessuten kreves det ikke noen sikkerhet eller hvilken som helst forklaring om hvorfor du søker.

Renter og gebyr

I tillegg til lengden på nedbetalingstid er renten det første man spør seg om når man skal låne fra en bank. Forbrukslån kan være ganske små, og smålån kommer ofte med høy rente. Gjennomsnittsrente hos Resurs Bank er på 15,89 prosent, og det er ganske gunstig i forhold til konkurrentene. Men husk at det bare handler om gjennomsnittet – avhengig av flere andre kriterier kan du som søker enten få en høyere eller en lavere rente.

Det minste beløpet man kan søke om er 11 000 kroner, mens det maksimale er 299 000 kr. Hvor mye du låner er med på å bestemme hvor lang tid du får til å betale det tilbake. Ved siden av et etableringsgebyr på 495 kroner, er det ingen andre utgifter du bør bekymre deg om. Behandligstid er et par arbeidsdager, så det er neppe aktuelt med lån på dagen, men i de fleste tilfeller haster det vel ikke så veldig?

Det er nettopp på grunn av fåtallige gebyrer og nokså lave renter at vi anbefaler deg å ta lån hos Resurs Bank. I tillegg er det stort spillerom når det gjelder mulige lånesummer slik at du kan søke om akkurat så mye som du trenger. Husk alltid at du ikke behøver å søke alene – med en medsøker er det mulig at du får en gunstigere låneavtale.

Kriterier og krav

Hvis du har bestemt deg om å søke, blir det svært enkelt. Du finner skjemaet på banken sin nettside. Selv hvis du ikke har konto hos Resurs Bank, kan du opprette den i løpet av bare et par minutter. Aldersgrensen på å søke er relativt høy – 25 år, og personer som er over 66 heller ikke kan søke om forbrukslån hos banken. Bortsett fra dette, er de andre søkekriteriene ikke så strenge: du trenger å tjene over 199 000 kroner i året, og du må ikke ha betalingsanmerkninger når du søker, noe som er tilfelle ved de fleste forbrukers- og andre typer lån. Hvis du oppfyller disse kravene kan du praktisk talt låne penger på dagen.

 

For å enkelt finne det forbrukslånet som passer best for din økonomi og bruk, bruk www.forbrukslån-kalkulator.no. Her kan du enkelt velge lånebeløp, nedbetalingstid og vurdere egen økonomi. Da vil de beste alternativene dukke opp umiddelbart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *